У популярного пікапа Mitsubishi з’явиться «хардкорна» версія для бездоріжжя

Підпишись на нас:

Компанія Mitsubishi продає свій знаменитий пікап L200 в Японії під ім’ям Triton. Нещодавно машина перейшла в шосте за рахунком покоління, серйозно змінившись як зовні, так і всередині і обзавівшись новою сходовою рамою. Але незабаром у неї з’явиться “хардкорний” варіант, який обіцяють представити на найближчому Токійському автосалоні 2024 року.

Подробиці

Йдеться про максимально позашляхову модифікацію, яка у випадку з японським утилітарником зробить машину адаптованою для використання у всіляких експедиціях.

Пікап побудують на базі концепту Snow Shredder Concept. Його головні відмінності від звичайного Triton полягатимуть у збільшеному дорожньому просвіті, спеціальному силовому обвісі, а також сталевому захисті днища.

Крім них у машини з’явиться шноркель, додаткова світлотехніка, позашляхові шини, експедиційний багажник на даху і кунг, всередині якого можна буде зберігати все необхідне для далеких поїздок по бездоріжжю обладнання.

У популярного японського пікапа скоро з'явиться хардкорна версія

Жодних подробиць про те, чи зміниться агрегатна лінійка пікапа, немає. Звичайний Triton шостого покоління, нагадаємо, комплектується 2,4-літровим дизельним мотором із трьома варіантами форсувань: на 148, 181 і 201 кінську силу.

Зв’язку йому складає як “механіка”, так і “автомат”, а також складна система повного приводу з режимами: 2H (задній привід), 4H (4×4), 4HLc (4×4 із заблокованим міжосьовим диференціалом), 4LLc (“понижайка” із заблокованим міжосьовим диференціалом).

Прем’єра машини відбудеться вже цього тижня (12 січня), коли свої двері відкриє Токійський автосалон.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: