Новий рамний позашляховик Toyota близький до офіційного дебюту

Підпишись на нас:

Актуальне, друге за рахунком покоління позашляховика Fortuner було представлено ще 2015 року. У 2020-му автомобіль пережив рестайлінг, а на 2024-й рік заплановано дебют його третьої за рахунком генерації. Напередодні про машину стали відомі свіжі подробиці, а також з’явилися її неофіційні рендери.

Подробиці

Очікується, що в основу нового Fortuner ляже абсолютно нова модульна архітектура TNGA-F, яка раніше була задіяна в проєктах Land Cruiser 300 і свіжої Tacoma. Платформа сумісна з різними типами кузова і кількома варіантами двигунів, включно з ДВЗ і гібридними силовими установками.

Стверджується, що свіжий “Форчунер” збереже раму, але зовні і технічно буде зовсім іншим автомобілем.

Під його капотом має з’явитися хоч і колишній 2,8-літровий турбодизельний агрегат, але пов’язаний із 48-вольтовою м’яко-гібридною силовою установкою. За рахунок її використання паливна економічність машини буде приблизно на 10 відсотків вищою, ніж у нинішнього позашляховика.

Новий рамний позашляховик Toyota близький до офіційного дебюту

Крім того, варто чекати певної надбавки в показнику крутного моменту. Двигун складе пару 6-діапазонній автоматичній коробці передач і системі повного приводу.

Дебютним ринком для нового Fortuner стане Таїланд – саме ця країна є малою батьківщиною позашляховика.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: