Найдорожчий кросовер BMW тюнінговано відомим ательє Mansory

Підпишись на нас:

BMW почала продажі нового “паркетника” XM у 2022 році. Автомобіль став найкрутішим представником SUV-лінійки баварської марки, а також найшвидшим, тож машину прозвали не просто кросовером, а суперкросовером. Але одну велику тюнінг-компанію дизайн XM не влаштував і вони підготували для неї комплект доопрацювань.

Подробиці

Йдеться про знамените ательє “Mansory”, яке розробило тюнінг-кіт для BMW XM. У ньому коване вуглецеве волокно замінює майже всі чорні пластикові елементи екстер’єру кросовера.

Найкрутіший кросовер BMW зробили ще кращим

На опублікованих фотографіях машина відрізняється від своєї звичайної версії новою передньою частиною кузова і нижнім сплітером, іншою окантовкою колісних арок, а також новими випуклими бічними спідницями і широкою кормою зі збільшеним дифузором і спойлером на даху.

Крім усього цього кросоверу дісталися збільшена кришка двигуна, нові дзеркала, а також спеціальні акценти на дверних ручках, занижений дорожній просвіт і набір спеціальних кованих коліс.

Найкрутіший кросовер BMW зробили ще кращим

Машина позбулася всіх заводських шильдиків, а гальмівні супорти виявилися пофарбовані в той самий зелений колір, що і сам автомобіль.

У скільки обійшлося доопрацювання зовнішнього вигляду “Mansory” не розкриває, але готова проробити те ж саме, що і з цим XM, майже з будь-яким іншим кросовером баварської марки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: