Спільне підприємство Honda і Sony презентувало свою дебютну модель

Підпишись на нас:

Офіційно представлений новітній електричний седан Afeela 2025 року. Цей автомобіль створено зусиллями спільного підприємства Sony Honda Mobility. До слова, раніше компанія вже показувала прототип нової “електрички”. Тепер же публіка змогла побачити передсерійний варіант автомобіля. Повідомляється, що він практично не відрізнятиметься від уже готової дорожньої версії.

Подробиці

Довжина електроседана становить 4915 мм при відстані між осями в 3000 мм. Ширина і висота досягли позначки в 1900 і 1460 мм, відповідно. Автомобіль приводиться в рух за допомогою двох електричних двигунів: один стоїть спереду, а другий – позаду. Кожен із моторів генерує 241 к.с. потужності. Сумарно силова установка видає 483 к.с.

Спільне підприємство Honda і Sony презентувало свою дебютну модель: усі особливості новинки

Крім того, новинка комплектується літій-іонною акумуляторною батареєю, ємність якої сягає 91 кВт/год. Запас ходу автомобіля поки що не озвучений виробником, як і низка інших параметрів. При цьому повідомляється, що седан укомплектований системою швидкого поповнення АКБ. Збір попередніх замовлень на купівлю машини має розпочатися в 1-ій половині наступного року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: