Щойно проданий Volkswagen розбили, як тільки він виїхав з салону

Підпишись на нас:

Уявіть собі: сонячний день, і ви отримуєте новеньку машину. Але за лічені хвилини передня частина авто розбита і щоб її поставити на хід потрібно крім ремонту, ще й придумати, як вивезти її з місця аварії. Це саме те, що сталося з покупцем в Індії, чий новий блискучий автомобіль був розбитий прямо біля автосалону.

Подробиці

Дилерський центр VW у Раджамундрі, штат Андхра-Прадеш, став місцем драматичного інциденту за участю золотистого Virtus – бюджетного чотиридверного седана для ринків, що розвиваються. На жаль, новий автомобіль втратив свій блиск лише за мить після виїзду з салону, зістрибнувши з висоти майже на 2,1 м.

Незважаючи на серйозність падіння, пошкодження VW Virtus виявилися не такими значними, як можна було очікувати. Однак для автомобіля знадобиться новий передній бампер і деякі внутрішні компоненти, які потрібно замінити. На фотографіях видно, що подушки безпеки не спрацювали, що вказує на те, що аварія, ймовірно, сталася на низькій швидкості. Це також пояснює, чому автомобіль не отримав більше пошкоджень від падіння, оскільки повний стрибок міг завдати дорогої шкоди компонентам підвіски та днищу.

RushLane, який повідомив про інцидент, висловив занепокоєння щодо простоти отримання водійських прав в Індії. Оскільки багатьом молодим водіям бракує належної підготовки та досвіду, подібні аварії, на жаль, надто поширені. Хоча ми сподіваємося, що водій VW Virtus був пристебнутий ременем безпеки та уникнув травм, також можливо, що автомобіль був порожній під час аварії і що хтось банально забув правильно застосувати стоянкове гальмо.

VW підняли за допомогою крана і перехожих, які допомагали в процесі. Сподіваємось, страховка покриє витрати на ремонт, і новий власник буде безпечно насолоджуватися автомобілем в дорозі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: