Поляки випробували новий наземний безпілотний автомобіль з 12,7-мм кулеметом і димовими гранатометами

Підпишись на нас:

Łukasiewicz PIAP і WB Group PL провели польові випробування своєї останньої роботизованої інновації, PIAP HUNteR. Цей безпілотний наземний транспорт (UGV), оснащений дистанційним модулем озброєння ZMU-03, кулеметом калібру .50 і димовим гранатометом.

Подробиці

Piap Hunter UGV важить понад чотири тонни, а довжина — майже п’ять метрів. Він спеціально розроблений для роботи в складних місцевостях. Автомобіль оснащений гібридним двигуном, що складається з електрогенератора та тягових електродвигунів, що збільшує його тривалість роботи та забезпечує безшумний рух за допомогою електроенергії. UGV може розвивати швидкість понад 50 км/год і оснащений шістьма камерами високої роздільної здатності, денними і тепловізійними системами, а також надійною системою радіозв’язку.

Під час суворих польових випробувань Piap Hunter продемонстрував свою майстерність, працюючи поряд з піхотними підрозділами на піщаній і складній місцевості. Завдяки інтеграції дистанційного модуля озброєння Arex ZMU-03 UGV продемонстрував свої можливості у виявленні загроз, забезпеченні вогневої підтримки та ефективному розгортанні димових завіс.

Безпілотна вежа Arex ZMU-03, призначена для установки на UGV Piap Hunter, оснащена великокаліберним 12,7-мм кулеметом і димовими гранатометами. Він також пропонує можливість оснащення невеликим дроном. Розроблена компанією Arex, дочірньою компанією WB Group, турель має вдосконалену стабілізацію як для зброї, так і для її обладнання для спостереження. Вона оснащена денною і тепловою камерами, а також лазерним далекоміром. Вежею можна керувати як з бортової станції, так і дистанційно за допомогою портативної консолі, що забезпечує універсальність у різних бойових сценаріях.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: