Кот-д’Івуар отримав нові китайські штурмові автомобілі: їх називають легкими танками

Підпишись на нас:

China North Industries Group Corporation Limited (Norinco) поставила нерозголошену кількість колісних броньованих машин VN22B до Кот-д’Івуару.

Подробиці

У китайській соцмережі Weibo поширилося відео, яке демонструє прибуття партії цих найсучасніших китайських штурмових машин до Кот-д’Івуару. На кадрах видно щонайменше шість машин VN22B.

Броньовані машини VN22B 6×6 озброєні потужною 105-мм гарматою та адаптовані до всіх стандартних 105-мм боєприпасів НАТО, що підвищує їх універсальність у використанні.

VN22B, розроблений головним чином для надання критично важливої ​​вогневої підтримки бойовим підрозділам, має шасі, сконструйоване для покращеного захисту, що включає вбудовану додаткову броню для підвищення його живучості на полі бою. Примітно, що він включає в себе автоматичну коробку передач з повністю електронним керуванням, повну рідинно-пневматичну підвіску кузова, V-подібну гідравлічну перемичку захисних дверей багажника та підвішене сидіння, що ще більше посилює його захисні можливості.

Кот-д’Івуар став другою країною після Сенегалу, яка отримала ці передові китайські штурмові машини, також визнані легкими танками.

Поява цієї передової броньованої техніки в регіоні викликає занепокоєння щодо зростання впливу Китаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: