У китайської копії на позашляховика Suzuki Jimny з’явиться 5-дверна версія: йому не потрібна АЗС

Підпишись на нас:

У травні минулого року спільне китайське підприємство SAIC-GM-Wuling представило на суд громадськості новий проект, який здивував своїм дизайном. Компактний кросовер, що працює на електриці, виявився дуже схожий зовні на рамний позашляховик Suzuki Jimny, але сильно відрізнявся від японця технічно.

Подробиці

Машина вже вийшла в продаж у “Піднебесній” і незабаром з’явиться на експортних ринках, причому не тільки в 3-дверному, а й подовженому варіанті.

У китайської "пародії" на Suzuki Jimny з'явиться 5-дверна версія

Напередодні в Мережі з’явилися шпигунські фотографії Baojun Yep у версії Plus, головною відмінністю якої стане розтягнутий кузов і наявність ще двох дверей позаду.

У китайської "пародії" на Suzuki Jimny з'явиться 5-дверна версія

Довжина звичайного Yep становить 3,4-метра, тоді як у Yep Plus цей показник може сягнути позначки в 4 метри. Укупі з подовженою колісною базою додаткова довжина має дозволити розташуватися на задньому ряду машини одразу трьом пасажирам.

Судячи зі шпигунських знімків, істотних змін у дизайні кросовера не передбачається. Він збереже ретро-квадратний стиль і зміниться тільки в профіль, та й то виключно завдяки появі двох додаткових дверей.

Про технічну частину Baojun Yep Plus інформації поки що немає, але, найімовірніше, машина отримає батарею більшого розміру, ніж у 3-дверній версії. Простий Yep, нагадаємо, оснащується тяговим акумулятором на 28,1 кВт/год, запас ходу якого сягає позначки в 303 кілометри.

Максимальна потужність електромотора кросовера дорівнює 68 кінським силам, а привід може бути тільки переднім.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: