715-сильний Ferrari Purosangue «накручує пончики» в засніжених горах

Підпишись на нас:

Незважаючи на емблему підстрибуючого коня на капоті, потужний двигун V12 і вражаючу потужність у 715 кінських сил власник авто знайшов нове ідеальне місце для італійського супер-позашляховика і воно не на трасі.

Подробиці

У колекції відеороликів , нещодавно опублікованих на кількох каналах, можна побачити, як Ferrari Purosangue їде в сніжному кліматі, високо на гірськолижному схилі. Незважаючи на те, що відомості про місцезнаходження мало, неважко уявити, що новий кросовер знаходиться на одному з багатьох модних європейських гірськолижних курортів.

Дійсно, автомобіль виявився досить вправним в дрифті, накручуючи елегантні «пончики» та «співаючи свою пісню» V12 достатньо голосно, щоб її почули в альпійських долинах.

Не обов’язково, щоб транспортний засіб мав 715 к.с., щоб робити пончики на снігу – це може зробити будь-яка машина, яка приводиться в рух задніми колесами та має більше ніж кілька коней. Але Purosangue оснащений 6,5-літровим двигуном V12, який забезпечує вищезазначену суму потужності, а також 715 Нм крутного моменту, і він може розвивати оберти до 8250 об/хв.

Проте не вся ця потужність обов’язково передається на задні колеса. Потужність передається на систему повного приводу через встановлену ззаду восьмиступінчасту трансмісію з подвійним зчепленням. Усе це допомагає автомобілю розганятися до 100 км/год лише за 3,3 секунди.

На додаток до приводу всіх чотирьох коліс, він також має чотири сидіння, щоб краще возити ваших дітей та їхні речі. І це, здається, переконало покупців розкішних автомобілів викласти свої $398 350 за позашляховик, тому що Ferrari припинила приймати замовлення після виконання перших двох років замовлень.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: