Toyota випустить свій найдешевший купе-кросовер: копія Suzuki Vitara

Підпишись на нас:

Компанії Toyota і Suzuki мають багаторічну історію співпраці, в рамках якої діляться одна з одною технологіями. Найближчі приклади – кросовер Suzuki Across, що являє собою перелицьовану копію RAV4, а також “паркетник” Toyota Urban Cruiser, побудований на базі Vitara Brezza.

Подробиці

Незабаром цей список розшириться ще одним представником сегмента SUV від “Тойоти”. В його основу ляже модель Suzuki, що вже продається.

З минулого року Suzuki запустила проект компактного крос-купе, який став найдешевшим у світі. За машину, що отримала назву Fronx, просять близько 700 тисяч рупій або приблизно 225 000 грн.

Саме Suzuki Fronx має лягти в основу новинки “Тойоти”, для якої вже підібрали назву – Urban Cruiser Taisor.

У Toyota з'явиться найдешевший купе-кросовер Urban Cruiser Taisor

Очікується, що клон бюджетного купеподібного кросовера Suzuki, відтворений Toyota, відрізнятиметься новою радіаторною решіткою, переглянутими бамперами, а також іншими колесами.

Усередині машини зміни зазнає передня панель, якій дістануться нові вставки, а також будуть використані інші матеріали оздоблення.

При цьому список функцій обох моделей виявиться ідентичним і охопить: мультимедійну систему з 9-дюймовим дисплеєм, шість динаміків, порти швидкого заряджання USB, шість подушок безпеки та багато іншого.

У Toyota з'явиться найдешевший купе-кросовер Urban Cruiser Taisor

Приводити в рух Toyota Urban Cruiser Taisor будуть ті самі двигуни, що і у випадку з Suzuki Fronx – 1,2-літровий бензиновий атмосферник і літровий турбомотор, агрегатовані з МКПП або роботизованою трансмісією.

Якою буде ціна новинки “Тойоти” поки що невідомо, але очевидно, що цей кросовер за аналогією з родичем в особі Suzuki виявиться найдоступнішим крос-купе в гамі Toyota.

Появу машини заплановано на першу половину 2024 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: