Знайдено «капсулу часу» Volkswagen Golf 2004 року випуску

Підпишись на нас:

Відмінну знахідку знайшли у США, що збереглася з 2004 року, це – Volkswagen Golf. Хетчбек має абсолютно новий вигляд, адже він не експлуатувався та стояв на складі автодилерів.

Подробиці

На одометрі Volkswagen Golf – всього 155 км. Історія життя автомобіля така:
в 2004 році машину поставили дилеру в Нью-Джерсі, а потім перепродали в інший автосалон. У 2020 році авто знайшло свого власника, що вирішив зберегти авто та не використовував його. Volkswagen Golf 4 має відмінний вигляд лакофарбового покриття та рідну гуму високої якості. Хечтбека має трохи потьмяніли ковпаки фар. Салон має також чудовий вигляд з спортивними шкіряними кріслами.

Volkswagen Golf

Рідкісний Volkswagen Golf R32 є флагманською зарядженою версією моделі. Хетчбек оснащений 3,2-літровим V6 потужністю 240 к. с., 6-ступінчастою механічною КПП та повним приводом. Автомобіль може досягти 100 км/год за 5,5 секунди, а максимальна швидкість становить 247 км/год.

Volkswagen Golf

Також хетчбек має удосконалену підвіску та зміцнені гальма. Комплектація Volkswagen Golf R32 включає 18-дюймові диски, аудіосистему, клімат-контроль та круїз-контроль. В скорому часі Volkswagen Golf R32 2004 виставлять на аукціон. Його ціна буде близько 100 000 доларів.

Volkswagen Golf

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: