BAE Systems надіслали армії США першу броньовану машину-амфібію ACV-C

Підпишись на нас:

BAE Systems оголосила про поставку за контрактом з Корпусом морської піхоти США першої бойової машини-амфібії ACV-C. ACV-C забезпечить морських піхотинців мобільним командним центром, який забезпечить ситуаційну обізнаність і планування операцій у просторі бою.

Подробиці

ACV-C поєднує в собі амфібійну здатність, мобільність на суші, живучість і широку здатність до модернізації та гнучкість для впровадження і адаптації майбутніх технологій. Завдяки попереднім дослідженням Корпусу морської піхоти BAE Systems довела, що ACV дійсно налаштовується та має вбудовану здатність до зростання для інтеграції майбутніх критично важливих технологій, включаючи нові можливості керування боями, розширений зв’язок, багатодоменне керування націлюванням, датчики за межами прямої видимості та об’єднання пілот-безпілотник (MUM-T) з автономними та безпілотними системами.

Корпус морської піхоти та BAE Systems почали повноцінне виробництво за програмою ACV із контрактом у грудні 2020 року. Наразі два з чотирьох варіантів ACV виробляються сьогодні на заводі BAE Systems у Йорку, штат Пенсільванія: варіант ACV Personnel (ACV-P) забезпечує транспортування 13 бойових морських піхотинців і трьох членів екіпажу. ACV-30 озброєний 30-міліметровою дистанційною турельною системою, яка забезпечує захист БТР, залишаючи при цьому достатньо місця для військових і корисного навантаження.

Ще один контрактний варіант ACV-R, нещодавно завершив першу фазу процесу проектування. У 2025 році компанія BAE Systems поставить серійні тестові автомобілі. ACV-R забезпечить безпосередню підтримку, технічне обслуговування та відновлення автомобілів сімейства ACV.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: