В Японії показали, який вигляд матиме трактор майбутнього: розпізнає рослини і камені

Підпишись на нас:

Японська корпорація Kubota представила свою нову розробку під назвою Agri Concept. Машина являє собою прототип, який має продемонструвати майбутнє сільськогосподарської техніки. На думку компанії це буде об’єднання штучного інтелекту, автоматизації та електрифікації.

Подробиці

Стверджується, що концепт має 6 незалежних електромоторів, які дозволяють транспортному засобу працювати безшумно. За рахунок цього машина зможе працювати навіть ночами не тільки в полях, а й у домогосподарствах.

У Kubota поки що не стали вдаватися в подробиці цього проєкту, але зазначили, що автомобіль матиме можливість швидкого заряджання, а отже, зможе поповнювати запас енергії з 10 до 80% менш ніж за 6 хвилин.

В Японії показали, який вигляд матиме трактор майбутнього

Разом з тим, Agri Concept заявлений як повністю автономний, а також такий, що використовує технологію виявлення та обходу перешкод. Трактор майбутнього зможе розпізнавати різницю між рослиною і каменем, а також людьми і тваринами.

Завдяки концепції з триточковим зчепленням машину можна буде використовувати з усіма стандартними знаряддями для звичайних сільськогосподарський операцій, включно з косінням і оранкою.

В Японії показали, який вигляд матиме трактор майбутнього

Терміни прем’єри серійної версії моделі Agri в Kubota поки що не розкривають, але з огляду на заявлені для неї технології, появи трактора майбутнього на полях варто чекати ще нескоро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: