Дизайн нового кросовера Ford Puma показали незадовго до прем’єри

Підпишись на нас:

Лінійка компанії Ford поповнилася новим субкомпактним кросовером, в основу якого лягла легкова модель Fiesta, ще 2019 року. Машину назвали Puma, що раніше вже використовувалося в гамі “Форд”, але на рубежі 90-х/”нульових” і для маленького купе.

Подробиці

У 2024 році має відбутися прем’єра оновленої “Пуми”. Який вигляд вона матиме показали на офіційних патентних зображеннях, злитих у Мережу абсолютно випадково.

Довгоочікувана новинка Ford, судячи з картинок, що витекли в інтернет, отримає хоч і незначною мірою, але перероблений дизайн. Спереду машині дістанеться новий логотип бренду та інша решітка радіатора, а також інший світловий почерк фар, які будуть ніби підсвічуватися невеликими “кігтями”.

Дизайн нового кросовера Ford Puma (2024) "злили" незадовго до прем'єри

Позаду зміни виявляться незначними і зосередяться винятково на ліхтарях та дизайні бампера, а от усередині нової Puma буде набагато більше речей, на які можна звернути увагу.

Передня панель кросовера, що вийшла з моди, переживе оновлення. Невеликий 8-дюймовий дисплей по її центру поступиться місцем великому сенсорному дисплею під управлінням сучасної мультимедійної системи SYNC 4A.

На ескізі видно нову цифрову комбінацію приладів, розташовану за кермовим колесом, скошеним по хорді, а також відсутність фізичних елементів управління клімат-контролю, які, як очікується, переберуться на сенсорний екран.

Дизайн нового кросовера Ford Puma (2024) "злили" незадовго до прем'єри

Технічні зміни Puma передбачають появу в його гамі повністю електричної модифікації, яка розділить свою 136-сильну трансмісію з фургоном E-Transit Courier. Крім неї для машини запропонують літровий гібридний мотор EcoBoost Hybrid потужністю 125 кінських сил. Прем’єра нового Ford Puma має відбутися цієї весни.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: