Дві БМП “Бредлі” знищили найсучасніший російський танк

Підпишись на нас:

Українські військові двома бойовими машинами Bradley успішно знищили сучасний російський танк Т-90М «Прорив». За даними «Мілітарного», бойові дії, координовані за допомогою розвідувальних безпілотників, розгорталися в селі Степове, де українські війська з надзвичайно близької відстані обстріляли російський танк.

Подробиці

Застосовуючи чітку тактику, українські війська вивели з ладу бортову систему російського танка, внаслідок чого вежа почала неконтрольовано обертатися. Згодом танк зіткнувся з деревами, в результаті чого він зупинився. Російський екіпаж покинув непрацездатний танк, що пізніше підтвердило джерело у військових, яке спостерігало за записом з розвідувального безпілотника.

Військові свідчення очевидців показали, що більшу частину операції виконали дві броньовані машини Bradley. На бойових кадрах зафіксовано ефективне знешкодження танка Т-90М.

Т-90М є основним бойовим танком, який став на озброєння Росії останнім. Російські державні ЗМІ вважають Т-90М «Прорив» найдосконалішою бронетехнікою у світі, яка добре підходить для ведення сучасної війни. В інтерв’ю проросійським військовим блогерам Путін також заявив, що так звана «спецвійськова операція» в Україні підтвердила, що Т-90М «Прорив» є найкращим у світі основним бойовим танком.

БМП «Бредлі» є частиною комплексного пакету допомоги, який включає танки, іншу бронетехніку, гаубиці та додаткове обладнання для зміцнення обороноздатності України проти російської агресії.

Цей фрагмент війни між Україною та Росією залишиться в історії та підкреслює підтримку, надану Сполученими Штатами Україні, шляхом постачання 109 M2A2-ODS Bradley та чотирьох варіантів бойових машин B-FIST.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: