Південна Корея починає масове виробництво нових тактичних керованих ракет

Підпишись на нас:

Адміністрація програми оборонних закупівель Південної Кореї (DAPA) оголосила про плани масового виробництва нових тактичних керованих ракет Chungum з 2024 по 2031 рік.

Подробиці

Ракети Chungum, також відомі як TAipers, готові замінити існуючі протитанкові ракети TOW виробництва США в арсеналі корейської армії.

Chungum, розроблений спільно Агентством розвитку оборони та Hanwha, являє собою модернізовану керовану ракету, призначену для розгортання з легких ударних вертольотів і наземних платформ.

Оснащений передовою візуальною та інфрачервоною дворежимною системою самонаведення для денних і нічних операцій, TAipers може похвалитися оптоволоконними можливостями передачі даних і роботою Man-In-The-Loop (MITL). Ці функції дають операторам можливість виконувати місії по нанесенню ударів по цілям як на лінії прямої видимості (LOS), так і при відсутності прямої видимості (NLOS).

Окрім внутрішнього використання, нещодавні звіти свідчать про те, що Єгипет провів національні випробування ракети Chungum, що натякає на потенційний широкомасштабний імпорт у найближчому майбутньому.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: