Американці назвали найнадійніші автомобілі у 2024 році

Підпишись на нас:

Незалежно від того, чи шукаєте ви новий, чи купуєте старий автомобіль, його надійність є головним пріоритетним для багатьох, адже дає змогу істотно заощадити в довгостроковій перспективі.

Подробиці

Розібратися, які машини можна назвати безвідмовними, а отже, найвигіднішими для володіння, вирішили журналісти американського фінансового видання “Bankrate”, які склали список із 9 найміцніших моделей у своїх сегментах, що радять купувати у 2024 році.

Найнадійнішим компактним автомобілем виявився Kia Forte, відомий у Україні під ім’ям Cerato. У категорії середньорозмірних машин з найвищим рейтингом надійності першість здобула ще одна 4-дверка корейської марки – Kia K5, а найміцнішим маленьким кросовером виявився Toyota C-HR.

У сегменті компактних кросоверів з найкращою надійністю перемога дісталася Kia Sportage, тоді як кращим з точки зору безпроблемної експлуатації в списку середньорозмірних “паркетників” став Chevrolet Blazer.

Найбільш безвідмовним великим кросовером американці назвали Chevrolet Tahoe, а найкращим за цим показником мінівеном виявився Toyota Sienna.

У номінації “найнадійніші пікапи середнього розміру” перше місце дісталося Toyota Tacoma. Тоді як у категорії великих утилітарників золото забрав місцевий GMC Sierra.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: