Дав хабара та отримав одразу три штрафа: історія одного водія

Підпишись на нас:

На Тернопільщині водій-сміливець вирішив випробувати удачу та сів за кермо напідпитку та ще й без документів. Коли порушника зупинила поліція, то чоловік вирішив відкупитися від адмінвідповідальності.

Водій розїжджав на своєму Volkswagen Passat під час комендантської години. І все могло б минутись, але водій порушив ПДР і його зупинила поліція. Як виявилось, чоловік був п’яний та не мав документів.

Щоб вирішити ситуацію, 46-річний водій вирішив заплатити поліцейським 2600 гривень неправомірної вигоди. Гроші правопорушник поклав у службовий автомобіль поліцейських.

Після цього на місце прибула слідчо-оперативна група, котра вилучила кошти та задокументували факт надання неправомірної вигоди.

За дані дії водієві загрожує до 4 років позбавлення волі згідно ч. 1 ст. 369 (надання неправомірної вигоди посадовцю) Кримінального кодексу України.

На водія склали протокол за ст. 130 КУпАП (управління транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння), за ч.2 ст.122 КУпАП (порушення правил руху при користуванні попереджувальними сигналами на початку руху або зміні його спрямування) та винесли постанову за ч. 2 ст. . 126 КУпАП (управління транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право водіння).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: