Новий 7-місний кросовер Mazda представлять у лютому: 5 метрів довжини і задній привід

Підпишись на нас:

Японський автовиробник Mazda продовжує оновлювати власну лінійку кросоверів абсолютно новими моделями, побудованими з оглядкою на преміальні автомобілі. Сьогодні у продажу доступні вже щонайменше два таких “паркетники” – CX-60, а також CX-90. Але незабаром до них приєднається позашляховик, який розташується посередині між цими моделями.

Подробиці

Йдеться про 7-місний кросовер, який назвуть CX-80. Згідно з новими чутками, що надійшли, як не дивно не з Японії, а з Китаю, анонс машини вже не за горами. Стверджується, що прем’єра автомобіля, довжина якого складе близько 5 метрів, може відбутися вже в лютому цього року.

Кросовер буде побудований на задньопривідній архітектурі, що лягла в основу CX-60 і CX-90, і має отримати під капот 6-циліндрові бензинові та дизельні двигуни.

Новий 7-місний кросовер Mazda представлять у лютому

Зовні машині може дістатися точно така сама мова дизайну, яку раніше було випробувано в його родичах по платформі.

Вона, нагадаємо, охоплює роздільні лінзовані світлодіодні блоки дальнього і ближнього світла, широку радіаторну решітку з хромованою окантовкою, і безперервні повітрозабірники, які посилюють відчуття спортивності.

Новий 7-місний кросовер Mazda представлять у лютому

Усередині кросовера очікується поява повністю цифрової комбінації приладів, мультимедійної системи з 12,3-дюймовим дисплеєм і підтримкою інтерфейсів Apple CarPlay/Android Auto, а також бездротової зарядки для смартфонів і семи посадкових місць.

CX-80 заявлено як глобальну модель, а це означає, що продавати машину будуть не тільки в Японії, а й в інших країнах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: