У Suzuki Jimny з’явилася бюджетний китайський клон з 5-дверною версією: запас ходу 400 км без АЗС

Підпишись на нас:

Компанія SAIC-GM-Wuling представила в “Піднебесній” новий варіант свого компактного кросовера, який за дизайном нагадує Suzuki Jimny.

Подробиці

Машина під назвою Baojun Yep отримала 5-дверну версію з приставкою Plus і з’явиться в продажу в КНР у першому кварталі 2024 року. Характеристики автомобіля вже розкрито і вони виявилися цікавими на тлі тридверки.

Незважаючи на те, що машина має вигляд рамного позашляховика Suzuki Jimny, автомобіль є звичайним кросовером з несучим кузовом, та ще й працює виключно на електриці.

У китайського клону Suzuki Jimny з'явилася 5-дверна версія

Згідно із заявленою автовиробником інформацією, “розтягнутий” варіант Baojun Yep залишиться електромобілем, але отримає електромотор потужністю 75 кВт, з яким машина зможе розганятися до 150 кілометрів на годину (на 50 км/год швидше 3-дверки).

У китайського клону Suzuki Jimny з'явилася 5-дверна версія

Запас ходу електричного “паркетника” складе 400 кілометрів за циклом CLTC (на 100 км більше, ніж у його короткої версії).

Головна особливість Baojun Yep Plus порівняно з простою моделлю, крім двох додаткових дверцят позаду, полягає в значно подовженій колісній базі, що додала відразу 450 мм.

У китайського клону Suzuki Jimny з'явилася 5-дверна версія

У продаж 5-дверний китайський клон Suzuki Jimny надійде найближчими місяцями. Скільки він коштуватиме поки що невідомо, але 3-дверний варіант цієї моделі оцінено в КНР зараз щонайменше у 83 800 юанів (трохи дорожче 300 000 грн).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: