Найдешевший Toyota Land Cruiser показали на нових зображеннях

Підпишись на нас:

Минулого року Toyota показала довгоочікуване нове покоління позашляховика Prado (машина отримала індекс 250) і одночасно з цим натякнула на появу в сімействі Land Cruiser ще одного автомобіля, який стане найдешевшим варіантом цієї легендарної моделі.

Подробиці

Відтоді незалежні художники активно намагаються вгадати, який вигляд матиме такий позашляховик. Черговий варіант представили дизайнери порталу “Halo oto”.

На комп’ютерній візуалізації, розкритій блогерами, найкомпактніший, а отже, і найдоступніший Land Cruiser з’явився з дизайном, що відсилає до моделі 250. Автомобілю дістався оквадраченний силует з аналогічними за формою деталями, включно з фарами, бамперами і радіаторною решіткою.

Найдешевший Toyota Land Cruiser показали на нових зображеннях

Однією з головних відмінностей новинки від його “старших” родичів може стати широкий пластиковий обвіс, що покриває значну площу кузова позашляховика і захищає його лакофарбове покриття від подряпин у разі проїздів по бездоріжжю.

Крім того, у маленького Land Cruiser буде запасне колесо на кришці багажника, що не дісталося ні LC 250, ні LC 300.

Жодних технічних подробиць про цю модель, підтверджених “Тойотою”, поки що немає. Але ходять чутки, що машина може запозичити силові агрегати у моделей Corolla Cross і Corolla Cross Hybrid.

Найдешевший Toyota Land Cruiser показали на нових зображеннях

Що стосується платформи, то в якості неї збираються задіяти архітектуру TNGA-F. Довжина автомобіля має становити приблизно 4,3-метра, ширина дорівнюватиме 1,8-метрам, а висота – 1,9-метрам. Конкурувати Land Cruiser Mini доведеться з 5-дверною версією рамного позашляховика Suzuki Jimny.

Прем’єра машини може відбутися вже протягом 2024 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: