Таємна поставка бельгійських Leopard 1A5BE: на фронті помітили перші зразки техніки

Підпишись на нас:

Офіційних заяв про надходження на озброєння ЗСУ бельгійських Leopard 1A5BE не було, але є припущення, що техніка вже на фронті.

Такі думки виникають з світлин, котрі надійшли з фронту. На них видно, що техніка нагадує саме бельгійські Leopard 1A5BE. По чому це зрозуміло? Лита башта, відсутність додаткового бронезахисту, характерний корпус прицілу навідника (пов’язаний із використанням іншої системи управління вогнем, відмінної від інших варіантів Leopard 1A5). Саме ці моменти вказують на отримання нової техніки.

Також влітку минулого року стало відомо про те, що невідомий покупець придбав у бельгійської приватної компанії OIP Systems 50 «золотих» танків Leopard 1 для України. Далі про цю історію нічого не було чутно.

Але в цьому році з фронту прийшли світлини, котрі вказують на підтвердження попередньої історії. Видно, що ЗСУ мають
бельгійські Leopard 1A5BE. Їх кількість невідома.

Таємна поставка бельгійських Leopard 1A5BE: на фронті помітили перші зразки техніки

На дану модель танка вказує характерна форма корпусу прицілу на башті цього Leopard 1A5. Ну а про те, що бельгійських Leopard 1A5BE може бути вже кілька, можемо припускати з такої логіки – ставити у стрій дещо нестандартну машину в одиничному екземплярі точно не є раціональним.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: