Nissan встановив на кросовер X-Trail гусениці: для чого ці зміни

Підпишись на нас:

Компанія Nissan має у своєму портфоліо чимало спецтехніки, заснованої на актуальній модельній лінійці бренду. Але новинка, що нещодавно з’явилася, в цьому списку перебуває на зовсім іншому рівні порівняно з іншими. Йдеться про машину рятувальників, яка незабаром почне працювати на одному з гірських курортів Італії. В її основі кросовер X-Trail четвертого покоління.

Подробиці

Однією з найбільш пам’ятних змін у звичайній машині стала заміна її коліс на гусениці. Для того, щоб поставити “паркетник” на гусеничний хід, інженерам довелося помітно розширити арки машини. Крім того, вони додали автомобілю прохідності за рахунок встановлення на нього лебідки, а також посилених буксирувальних гаків на обох кінцях кузова.

Nissan поставив кросовер X-Trail на гусениці і відправив рятувати людей

Машину пофарбовано в червоно-сріблясту ліврею з кількома жовтими акцентами і написами з боків “Nissan X-Trail Resсue”. Крім того, у неї є кілька підніжок для зручної посадки і висадки пасажирів і водія, що дуже актуально з огляду на кліренс, який збільшився за рахунок гусениць на 23 см.

Крім усього цього достатку для рятувального X-Trail передбачили додаткову світлотехніку і сирену, а також виготовлений за індивідуальним замовленням багажник на даху, що вміщає евакуаційні ноші та лопати для очищення снігу.

Усередині машина відрізняється від масового “Ікс Трейла” відсутністю задніх сидінь, місце яких зайняли ноші. Завдяки цьому рішенню автомобіль зможе оперативно доставляти постраждалих у різних інцидентах лижників до найближчих медичних установ.

Nissan поставив кросовер X-Trail на гусениці і відправив рятувати людей

Під капотом популярний кросовер Nissan, призначений для порятунку людей, не змінився і нічим не відрізняється від простого X-Trail, що продається в автосалоні. Машина оснащується силовим агрегатом e-4ORCE, що видає 213 кінських сил.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: