У Данії побудували мотоцикл із двигуном Ferrari

Підпишись на нас:

Як відомо, Ferrari не виробляє мотоцикли, чим сильно засмучує фанатів такого виду техніки. Вирішити цю проблему взялися двоє друзів із Данії, які створили байк, що приводиться в рух мотором Ferrari F355.

Подробиці

Проєкту було дано старт ще 17 років тому, коли данці Біргер Хансен і Майкл Андерсон домовилися в одному з місцевих барів про те, що представлять світові мотоцикл із серцем Ferrari. Домогтися цього багато в чому вдалося завдяки тому, що Хансен є найбагатшим жителем Данії і володіє компанією, що спеціалізується на імпорті кастомних байків Boss Hoss.

Однією з головних проблем у створенні унікального мотоцикла було питання, як дістати двигун Ferrari. Але все виявилося набагато простіше, ніж обидва розробники цього проекту думали. Майклу Андерсону вдалося знайти мотор від Ferrari F355 на одному зі звалищ, тим самим виконавши свою частину угоди.

Потім настала черга Хансена. Мільйонер взяв за основу мотоцикл Boss Hoss і на прохання своїх механіків пересадив у нього автомобільний 3,5-літровий двигун Ferrari V8 потужністю 380 к.с.

Процедура виявилася не з легких, особливо через те, що в байк треба було інтегрувати одразу два радіатори охолодження. Крім того, для завершення операції довелося виготовити понад 100 оригінальних деталей.

Потім мотоцикл пофарбували в червоний колір, розмістили на ньому цифровий 2D-дисплей з логотипом поверх підробленого бака, а також оригінальний шильдик F355 з боків.

Проєкт був готовий і потребував для реалізації довгих вісім років, але ще 2 роки пішло на його омологацію. Згодом мотоцикл отримав схвалення і тепер зберігається в гаражі одного зі своїх творців, але він на ньому практично не їздить, оскільки байк важить близько 460 кг.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: