Що робити, якщо потіють вікна в салоні автомобіля

Підпишись на нас:

Довгий прогрів автомобіля – не єдина проблема, з якою можуть зіткнутися водії в холодну пору року. Досить часто виникає така ситуація, коли всередині ТЗ потіє скло. Як із цим впоратися, розповіло видання ТСН.

Подробиці

Як правило, скло в машині взимку потіє через перепад температур при надлишку вологи в салоні. Ще однією причиною може стати наявність всередині великої кількості вологих речей. Наприклад, вологою можуть насититися килимки. Ще запотівання може бути спричинене забитим салонним фільтром або несправністю заслінки рециркуляції.

Щоб позбутися цієї неприємності, насамперед необхідно перевірити стан салонного фільтра, а також працездатність заслінок рециркуляції та дефлекторів. Якщо вони справні, то просушити повітря в кабіні допоможе кондиціонер. Також експерти радять просушити всі вологі речі. Можна використовувати і спеціальну автомобільну хімію. Ще один лайфхак – узяти силікагель і насипати його в мішечки або тонкі шкарпетки.

Він допоможе не тільки позбутися вологості, а й неприємного запаху. А взагалі перед посадкою в ТЗ не буде зайвим відчинити на 5 хвилин усі вікна, щоб температура в салоні зрівнялася з показником «за бортом».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: