В Україні з’являться нові трактора Zoomlion

Підпишись на нас:

Війна в Україні не зупинила автомобілебудування, а тому ринок сільгосптехніки продовжує розвиватись. Нещодавно стало відомо про появу в Україні нових тракторів, що будуть виготовлятись разом з китайським виробником Zoomlion Agriculture.

В Україні з’являться нові трактора ZoomlionГрупа компаній «Будшляхмаш» стала ексклюзивним дистриб’ютором китайського виробника – Zoomlion Agriculture. Тепер фермерські та комунальні господарства можуть придбати колісні трактори двох серій – RC та RN. Першу партію техніки вже було відвантажено замовникам наприкінці 2023 року.

В Україні з’являться нові трактора ZoomlionСільгосптехніка Zoomlion матиме 4,83-літровий 110-сильний двигун Yuchai, що працюватиме в парі з коробкою передач з 16-ма передачами переднього ходу та 8-ма заднього.
Трактори Zoomlion матимуть триточковий зчіпний пристрій (тип II) для регулювання положення та плаваючого керування з функцією затиску відкидної борони, оборотного плуга та інших інструментів.

Функціонал трактора матиме бортовий комп’ютер, кондиціонер, сидіння водія на пневмопідвісці, підігрів дзеркал, а також додаткове освітлення.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: