Популярний в Україні Renault планує випустити бюджетний електричний кросовер

Підпишись на нас:

Renault готується розширити асортимент електромобілів двома ретро-моделями: суперміні R5 і кросовером 4ever. Хоча останній не очікується у виробництві раніше 2025 року, видання CarsCoops має достатню кількість інформації про його дизайн і технічні характеристики.

Подробиці

Французький автовиробник анонсував 4ever як частину своєї стратегії електрифікації в червні 2021 року, демонструючи решітку радіатора, світлове оформлення та силуети варіантів транспортного засобу в сучасній інтерпретації культового хетчбека 4L (1961-1992) та еквівалентного 4 Fourgonette. (1965-1992) фург. Однак найбільш показовим попереднім переглядом майбутньої серійної моделі став концепт Renault 4Ever Trophy , який дебютував у Парижі в жовтні 2022 року. Це дослідження дало нам краще уявлення про стиль і бюджетний характер серійної моделі.

Renault 4EVER Trophy Renault 4EVER Trophy

Художник CarsCoops створив досить точне зображення кросовера Renault 4ever 2025 року випуску на основі офіційних тизерів і минулорічного концепту. Передня і задня три чверті візуалізації запозичили основний кузов і елементи стилю концепції, хоча і з деякими пом’якшеними функціями для виробництва. Сюди, ймовірно, входять колеса меншого діаметру, звичайні дзеркала та дверні ручки, більш стриманий обвіс і відсутність екстремального позашляхового обладнання концепту, а також футуристичний порожнистий капот, який жертвує практичністю.

Популярний в Україні Renault планує випустити бюджетний електричний кросовер

Проста чорна решітка радіатора, яка оточує світлодіодні фари, вертикально розташовані задні ліхтарі, форма виразних крил, трапецієподібні задні бічні вікна є явними посиланнями на оригінальні 4L. У той же час великий дорожній просвіт, велика кількість пластикової обшивки квадратних колісних арок і великі нефарбовані секції на бамперах надають йому більш авантюрного вигляду, що відповідає міцним позашляховикам, таким як Dacia Duster.

Очікується, що 4ever матиме довжину 4160 мм і колісну базу 2570 мм, що точно віддзеркалюватиме площу концепту, що помістить його в сегмент B-SUV. Це зробить його майже на півметрадовшим за оригінальний 4L 60-х років, але на 68 мм коротшим за Captur з двигуном ICE, який наразі є найменшим позашляховиком у європейській лінійці Renault.

Очікується, що інтер’єр Renault 4ever відображатиме невибагливий характер екстер’єру з мінімалістичним дизайном, який підкреслює практичність і довговічність. Незважаючи на компактні розміри, очікується, що електрична платформа матиме п’ятимісний салон і великий багажник для цього сегменту. Ми не здивуємося, якщо Renault візьме приклад з Dacia, щоб зробити 4ever доступнішим і екологічнішим.

Renault 4ever буде побудовано на розширеній версії архітектури CMF-BEV, яка також ляже в основу R5, хот-хетча Alpine A5 і електричних наступників Nissan Micra і Juke. Хоча ми не маємо інформації про потужність електричної силової установки (швидше за все, двигуна, встановленого спереду) або ємність батареї, Renault раніше натякала на запас ходу WLTP до 400 км. Ми також знаємо, що нові недорогі батареї використовуватимуть технологію нікелю, марганцю та кобальту (NMW) і вироблятимуться у Франції, як і Renault 4ever, який виготовлятиметься в центрі Renault Group ElectriCity.

Популярний в Україні Renault планує випустити бюджетний електричний кросовер

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: