Недорогий і популярний кросовер Mitsubishi отримав версію, яку можуть продавати в Україні

Підпишись на нас:

У середині серпня минулого року компанія Mitsubishi представила новий бюджетний субкомпактний кросовер XForce. Незважаючи на те, що продажі машини на першому для неї ринку (Індонезія) почалися тільки в листопаді, за автомобілем вишикувалися величезні черги ще з літа.

Подробиці

А тепер з’ясувалося, що XForce готовий з’явитися в інших країнах і цього разу в ліворульній версії, яка згодом може дістатися і до Україні.

Першою експортною країною для нового недорогого кросовера Mitsubishi має виявитися В’єтнам. Там, нагадаємо, правосторонній рух, а отже, це будуть ліворульні виконання XForce. Точно такі ж “паркетники” в перспективі мають шанси доїхати до Філіппін, а потім і до Європи.

Недорогий кросовер Mitsubishi, за яким шикуються черги, отримав ліворульну версію: скоро в Україні?

Судячи з дебютних фотографій, кросовери Mitsubishi з лівостороннім розташуванням керма і педалей зовні майже нічим не відрізняються від оригінальних праворульних (єдиний виняток – розташування склоочисників).

У базовій версії “паркетники” мають дорожній просвіт у 219 мм, але в дорожчих мають кліренс 222 мм.

Механічно машини для всіх ринків однакові й оснащені безальтернативним 1,5-літровим 4-циліндровим бензиновим двигуном, що видає 103 кінські сили і 141 Нм крутильного моменту.

Недорогий кросовер Mitsubishi, за яким шикуються черги, отримав ліворульну версію: скоро в Україні?

МКПП в XForce не передбачена конструкцією, тож єдиним варіантом трансмісії може бути варіатор. Що стосується типу приводу, то він заявлений як виключно передній.

В Індонезії за новинку Mitsubishi зараз просять від 20 тисяч доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: