В Україні з’явився гібридний кросовер Huawei Seres SF5 з витратою палива 6.8 літрів на 100 км

Підпишись на нас:

Відомий своїми смартфонами китайський бренд Huawei готується продавати в Україні середньорозмірні плагін-гібридні кросовери модельного ряду Seres SF5. Вартість нових для нашої країни авто, залежно від “начинки”, варіюється від $38 тис. до $42,5 тис.

Подробиці

Автомобілі Seres SF5 виробляються з 2021 року. Візуальні особливості кросовера – трохи опущений “ніс” кузова і похилий дах. Габарити новинки в метрах – 4,7 х 1,93 х 1,625 (при розмірі колісної бази 2,875 м).

Основні елементи інтер’єру – цифрова приладова панель, вертикально орієнтований сенсорний екран фірмової системи мультимедіа, шкіряне оздоблення салону і спортивні сидіння з електроприводом.

За “тягу” Seres SF5 відповідають два електродвигуни сукупною потужністю в 551 “конячку” і 1,5-літровий бензиновий мотор, що виконує “обов’язки” генератора. Тривалість розгону від нуля до сотки – 4,7 сек.

Об’єм паливного бака і ємність тягової батареї – 56 л. і 35 кВт/год. Заявлений у документах запас ходу – 1 тис. км, з яких 180 км авто може “протягнути” на електротязі. Витрата палива при їзді в гібридному режимі – 6,8 л/100 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: