Перший пікап на базі Subaru Forester показали в комп’ютерній візуалізації

Підпишись на нас:

Останніми роками в сегменті пікапів з’явився абсолютно новий клас, що являє собою категорію легких машин, які пропонують комфорт кросовера і місткий відкритий вантажний відсік, властивий “утилітарникам”.

Подробиці

Зараз у ньому активними гравцями є моделі Hyundai Santa Cruz і Ford Maverick, але ходять чутки, що подібну машину можуть розробити в Subaru. Який вигляд вона може мати показали на перших рендерах.

Комп’ютерну візуалізацію пікапа Subaru підготував незалежний художник із Малайзії з ніком “Theottle”. Під час створення зображень він орієнтувався на дизайн шостого покоління кросовера Forester, а також легких пікапів Hyundai Santa Cruz і Ford Maverick.

Гіпотетичний пікап на базі Subaru Forester - перші зображення

Незважаючи на подовження кузова за рахунок появи вантажної платформи, в гіпотетичному пікапі Subaru його автору вдалося зберегти оригінальну колісну базу, яка у Forester становить 2670 мм.

Ба більше, машина отримала чотири двері і два ряди сидінь, за якими тепер розташовується не багажник, а вантажна платформа.

Гіпотетичний пікап на базі Subaru Forester - перші зображення

Жодних підтверджень того, що в Subaru збираються підготувати легкий пікап, поки що немає. Раніше в гамі моделей цієї японської марки вже було кілька вантажівок. Перша носила назву Brumby/BRAT (284) і сходила з конвеєра в період з 70-х по 90-ті роки минулого століття.

На початку “нульових” його наступником виявився пікап Baja, який провалився на ринку і був знятий з виробництва в 2006 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: