Майбутній найдорожчий корейський кросовер виїхав на фінальні тести

Підпишись на нас:

Компанія Ioniq з’явилася як електричний преміальний суб-бренд Hyundai у 2020 році. Відтоді в лінійці марки з’явилося кілька моделей, включно з хетчбеком Ioniq 5, його зарядженою модифікацією з приставкою у вигляді літери “N”, а потім і седаном Ioniq 6.

Подробиці

Найближчою новинкою бренду має стати повнорозмірний кросовер, який виявиться найдорожчим корейським SUV.

Напередодні машину, яку, за чутками, назвуть Ioniq 7, підловили на фінальних випробуваннях у Південній Кореї. Автомобіль був одягнений у камуфляж, але вже не такий важкий, як на попередніх випробуваннях, що свідчить про швидку прем’єру моделі.

Майбутній найдорожчий корейський кросовер виїхав на фінальні тести

Судячи зі зроблених фотошпигунами знімків, машина отримає дизайн, схожий з концептом Seven. Їй дістануться такі ж квадратні колісні арки, похилий профіль даху, а також інноваційна світлотехніка з дворівневими фарами і смугою денних ходових вогнів на торцевій стороні капоту.

Зазирнути всередину прототипу автомобільним папараці не вдалося, але очікується, що інтер’єр Ioniq 7 випромінюватиме футуристичний мінімалізм і задіє безліч альтернативних матеріалів.

Майбутній найдорожчий корейський кросовер виїхав на фінальні тести

Технічна “сімка”, ймовірно, буде запропонована як у задньопривідній, так і повнопривідній модифікаціях із дорожнім просвітом близько 20 сантиметрів. Кросовер, довжина якого перевищить 5 метрів, може отримати основні компоненти, що споріднюють його з Kia EV9, зокрема варіанти тягових акумуляторів на 76,1 і 99,8 кВт/год із можливістю швидкої зарядки від 10 до 80% лише за 25 хвилин.

Виробництво нового великого преміального корейського кросовера обіцяють розпочати в середині 2024 року на заводі Hyundai. Згодом виробництво машини розширять підприємством у США, де автомобілі збиратимуть для місцевого ринку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: