Більша версія Renault Duster з’явиться наприкінці 2024 року: матиме дуже економічний двигун

Підпишись на нас:

Кілька років тому компанія Renault в рамках своєї ініціативи Renaulution представила план, згідно з яким до 2025 року з’явиться одразу два нових кросовера марки B і C-сегмента. Першим є свіже покоління Duster, що дебютувало наприкінці минулого року, а другим має виявитися його 7-місний родич, відомий як Bigster. Напередодні стало відомо, коли варто чекати прем’єру останнього.

Подробиці

Згідно з інформацією, розкритою журналістами бразильського підрозділу видання “Motor1”, презентація серійного “паркетника” Renault Bigster, який в Європі збираються продавати під маркою Dacia, відбудеться вже наприкінці 2024 року.

Очікується, що новий SUV Renault і Dacia отримає кузов завдовжки 4,6-метра (на 0,3-метра більший за новий Duster), а також матиме 3-рядне компонування салону, яке забезпечить достатньо місця для розміщення сімох осіб.

Містка версія Renault Duster з'явиться наприкінці 2024 року

Інтер’єр товарного Bigster обіцяють виготовити з екологічно чистих матеріалів, а захисні елементи від подряпин виконати з переробленого пластику.

В основу кросовера ляже платформа CMF-B, яка підтримує як двигуни внутрішнього згоряння, так і гібридні силові установки. Для “Бігстера” можуть встановити потужну гібридну систему, відому як Hybrid 140, яка працює на базі 1,6-літрового бензинового ДВЗ, батареї місткістю 1,2 кВт/год, електромотора потужністю 49 кінських сил і стартер-генератора.

Містка версія Renault Duster з'явиться наприкінці 2024 року

Крім неї машина може отримати під капот 1,2-літровий бензиновий двигун із турбонаддувом і 48-вольтовою гібридною системою. У кросовера буде кілька їздових режимів, а також опціональна система повного приводу (AWD).

Продавати Bigster збираються не тільки в 7-місній, а й 5-місній версії. Причому першою на ринок вийде якраз менш містка. Орієнтовні терміни появи автомобіля в автосалонах: кінець 2024 – початок 2025 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: