Викрадений 26 років тому Opel Kadett знайшовся і став причиною великого штрафу для його власниці

Підпишись на нас:

Випадки, коли вкрадені машини вдається знайти через багато років, нерідкі, проте це практично ніколи не призводить до великих штрафів для потерпілих. Але мешканка Франції на ім’я Емі увійшла до списку винятків.

Подробиці

За словами жінки, востаннє вона бачила свій Opel Kadett, куплений разом із чоловіком після весілля, 5 серпня 1997 року. Машину викрали під час сімейного відпочинку в Іспанії. Емі повідомила в поліцію про зникнення, але жодних новин про автомобіль протягом 26 років не було.

Напередодні француженку ошелешив дзвінок з адміністрації Каталонії, в якому їй розповіли, що її машину знайдено. Втім, приводів для радості виявилося небагато.

По-перше – автомобіль виявили на дні колишньої водойми, в якій він пролежав перевернутим кілька десятиліть, а отже перебуває в непридатному для відновлення стані. А по-друге – жінці загрожує великий штраф, якщо вона не евакуює машину з болота Ріудеканьєс найближчим часом.

Зараз француженка зайнята збором доказів того, що машину було викрадено, і вона подавала заяву про крадіжку в поліцію, яка за майже 30 років могла загубитися.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: