Універсал Volvo, який проїхав понад 1 мільйон кілометрів, продають за ціною iPhone

Підпишись на нас:

Останнім часом не тільки в Україні, а й у всьому світі з’явилася думка, що дешевих машин більше не існує. Втім, цей універсал Volvo здатний спростувати цей домисел, але є один важливий нюанс, який зробив автомобіль недорогим.

Подробиці

На продаж у США виставили модель Volvo 740 1992 року випуску, вартість якої можна порівняти з новим iPhone і яка становить лише 900 доларів. Зрозуміло, це набагато нижче ринкової ціни машини. Підступ криється в тому, скільки встиг наїздити цей універсал.

За словами нинішнього власника цього Volvo, він придбав автомобіль у його першого власника, який подолав на ньому понад 700 тисяч миль або 1 125 000 кілометрів.

Універсал Volvo, який проїхав понад 1 мільйон кілометрів, продають за ціною iPhone

Незважаючи на це, машина перебуває в непоганому стані, залишаючись на ходу. І це не дивно, з огляду на те, що саме 740-та модель поряд з 240-ю і 940-ю славилися своєю невбиваністю, оскільки володіли технологіями, запозиченими у вантажних машин шведської марки.

Єдиним візуальним нюансом, на який можна звернути увагу на фотографіях, є злізлий з кузова лак.

За 900 доларів продавець “Вольво” з пробігом понад 1 мільйон кілометрів обіцяє віддати разом з автомобілем “тонну деталей”, а також оригінальний набір інструментів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: