Росіяни вдосконалили крилаті ракети Х-101 за час війни в Україні: що змінилося

Підпишись на нас:

Заступник голови ГУР МОУ Вадим Скібіцький 17 січня розкрив інформацію про модернізовані окупантами крилаті ракети Х-101. За словами розвідника, це озброєння нещодавно приросло сучасними системами РЕБ і засобами протидії тепловому випромінюванню.

Подробиці

Ця новина підкреслює стратегічне зрушення в тактиці російських військових, що відображає їхню адаптацію до засобів української ППО.

Окупанти вдосконалили крилаті ракети Х-101 за час війни в Україні

Удосконалені Х-101 обладнані складними системами радіоелектронної боротьби та активним захистом від теплового випромінювання. Електронні засоби протидії роблять ці ракети більш стійкими до протиракетних систем, що становить виклик існуючим оборонним стратегіям України.

Х-101 – це дозвукова крилата ракета великої дальності виробництва російської корпорації “Тактичне ракетне озброєння”. Ракети цього типу, як правило, запускаються зі стратегічних бомбардувальників, можуть вражати цілі на дистанції до 5000 км, володіють передовими стелс-можливостями і призначені для нанесення високоточних ударів по стратегічних об’єктах.

У відповідь на це українському керівництву належить розробити стратегію зі зміцнення систем ППО і захисту військово-промислової інфраструктури.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: