Рідкісний Porsche 911 (933) з «нюансами» і пробігом 200 км став дуже популярним на аукціоні

Підпишись на нас:

Варіант Porsche 911 з позначенням 993 користується неабияким авторитетом серед прихильників німецької марки, оскільки є останнім у гамі бренду, яке оснащене повітряним охолодженням. Один із таких автомобілів із пробігом лише 200 кілометрів виставили на великий онлайн аукціон.

Подробиці

Машина увійшла до списку лотів найближчих торгів на порталі “Bring a Trailer”. Вона зійшла з конвеєра в 1990 році і має одного господаря, який проїхав на спорткарі всього кілька сотень кілометрів.

Автомобіль пофарбований у сріблястий металевий колір з використанням програми Porsche Paint to Sample. На кузові збереглися оригінальні наклейки, а салон, оздоблений сірою шкірою, перебуває в ідеальному стані.

Рідкісний Porsche 911 (933) з пробігом 200 км продають дорожче 352 тисячі доларів

Позаду, під капотом машини встановлено 3,6-літровий 6-циліндровий опозитний двигун із подвійним турбонаддувом, що розвиває 405 кінських сил і 539 Нм пікового крутного моменту. Асистує йому 6-ступінчаста “механіка”.

Згідно з описом до оголошення, незважаючи на те, що цей 911 практично не використовувався, його власник замінив на ньому турбокомпресори.

Рідкісний Porsche 911 (933) з пробігом 200 км продають дорожче 352 тисячі доларів

Крім того, в коментарях до лота фанати Porsche вказують на деякі кузовні елементи, які зазнали перефарбовування, а також на одне з коліс, яке, згідно з інформацією з баз, пережило ремонт у 2020 році.

Незважаючи на всі ці нюанси машина виявилася справжньою бомбою торгів і привернула чимало уваги багатих покупців. За п’ять днів до закінчення аукціону максимальною ставкою за автомобіль є сума в 352 тисячі доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: