«Заряджену» версію позашляховика Ford Everest показали на перших зображеннях

Підпишись на нас:

У січні в Мережі з’явилися фотографії нової версії позашляховика Ford Everest, яка обкатувалася на дорогах Австралії.

Подробиці

Тоді ж з’ясувалося, що це спеціальна позашляхова модифікація “Евересту”, яка може отримати приставку Limited X або Wildtrack X. Автомобільний художник Ендрю Герреро вирішив пофантазувати з цього приводу і показати серійний варіант таких всюдиходів.

Очікується, що машина отримає довгохідну підвіску з амортизаторами Bilstein і виявиться на 26 мм вищою, ніж оригінальний Everest. Крім того, автомобілю дістануться збільшені на 30 мм колісні диски, які взують у масивні покришки General Grabber AT розмірністю 265/70 R17.

Хардкорна версія позашляховика Ford Everest показалася на перших зображеннях

Судячи з рендерів, підготовлених незалежним дизайнером з журналу “Top Gear”, Everest Wildtrack X отримає таку саму передню частину і розширені колісні арки, що і його аналог Ranger.

У позашляховика буде новий дизайн радіаторної решітки Asphalt Black з вбудованими допоміжними ліхтарями, а головний повітрозабірник переднього бампера буде окреслено характерним для оздоблення акцентом Cyber Orange.

Крім того, на машині видно підняті чорні рейлінги і бічні підніжки, а металеві пластини повинні надати позашляховику додатковий захист на бездоріжжі.

Хардкорна версія позашляховика Ford Everest показалася на перших зображеннях

Під капотом хардкорної версії Everest очікується поява простого 2-літрового дизельного двигуна з подвійним турбонаддувом, що видає 207 кінських сил.

У продаж автомобіль надійде протягом 2024 року. Першим ринком для нього стане австралійський.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: