Експерти назвали надійний автомобіль, який можна купити на вторинному ринку за 100 000 грн

Підпишись на нас:

Купити новий автомобіль сьогодні можуть не всі, тому доводиться звертатися на вторинку. Тут навіть зі скромним за сьогоднішніми часами бюджетом у 100 000 грн можна знайти чудовий варіант.

Подробиці

Так, за вказану суму сьогодні можна придбати Skoda Fabia 2002-2004 років випуску. Незважаючи на те, що пробіг машини може досягати 300-350 тисяч км, якщо вона була в хороших руках, то для неї це не межа. Кузов автомобіля добре захищений від корозії, але є й одне слабке місце – стик порога і переднього крила. Найкраще вибирати модель, оснащену 1,4-літровим двигуном, який видає 80 або 101 к.с. потужності. Це досить надійний і ремонтопридатний агрегат.

Лише за 90 000 грн на вторинному ринку можна взяти чудову іномарку: чому варто придивитися до Skoda Fabi

Кузов Fabia простий і міцний, завдяки чому машина служитиме своєму власникові довгі роки. Те саме стосується і салону автомобіля. Примітно, що він практично позбавлений “цвіркунів”. Якщо готувати про трансмісію, то краще брати модель з МКПП. “Автомат” теж доволі надійний, за умови, що колишній власник доглядав за ним. Ще один плюс машини, вона доступна в різних типах кузова.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: