Власник 30-річного Mercedes-Benz розповів про його основні недоліки

Підпишись на нас:

Під час вибору автомобіля на вторинному ринку покупець, як правило, має у своєму розпорядженні певну суму. Візьмемо за приклад бюджет у 100 000 грн. Що взяти за ці гроші. Можна звернути увагу на більш свіжіших “європейців” або “китайців”. З іншого боку, у продажу є перевірені роками автомобілі. Щоправда, їм буде більше 15-20 років.

Подробиці

Найімовірніше, вони матимуть не найбагатше оснащення, але зате машина належить до преміального сегмента. Минулого тижня поспілкувалися з власником Mercedes-Benz C-Class w202 1997 року випуску, який розповів про всі недоліки “німця”.

Власник придбав автомобіль у 2011 році. На той момент його вартість становила 84 000 грн. Німецька модель оснащується 122-сильним двигуном і механічною КПП на п’ять швидкостей. Нині таку машину в нормальному стані можна взяти приблизно за 100 000 грн. Майбутній власник одразу був налаштований взяти надійного “європейця”. Перед тим, як купити автомобіль, він прочитав відгуки про нього. Власники аналогічної моделі стверджували, що вона дуже надійна і ремонтопридатна. Щоправда, перший час Руслану все ж довелося з нею помучитися.

Тепер ви знаєте, чому купувати 30-річний Mercedes - небезпечно: у нього одне слабке місце

Відразу після купівлі йому довелося вкластися в автомобіль, але сума не була космічною. Він поміняв деякі витратні матеріали, але протягом року після придбання “німця” проблеми посипалися каскадом. Чоловік пов’язує це з тим, що він спочатку недогледів під час купівлі. Так, однією з поломок виявилася несправність датчика масової витрати повітря. Через це силовий агрегат працював неритмічно, а оберти сильно плавали. Далі довелося міняти дросельну заслінку. Після піддалися заміні деякі складові частини мотора. Але добили ситуацію підтікання в прокладці головки блока циліндрів. Коли ця проблема виявилася, чоловікові навіть довелося поставити машину у дворі на півроку, щоб накопичити гроші на ремонт. У підсумку за півроку вкладення склали 12 000- 15 000 грн.

При цьому чоловік зазначає, що з купівлею комплектуючих на “німця” у нього проблем немає. Найчастіше він бере аналоги, але важливі компоненти намагається шукати оригінальні. Однак останні досить дорогі. Щодо аналогів, то їх вибір великий, але це “кіт у мішку”. Загалом, технічна частина автомобіля Руслана влаштовує. А от стан кузова підкачав. Під час купівлі машини на її корпусі вже були невеликі “рижики”. І з часом вони переросли в повноцінну іржу. Поки “німець” півроку стояв і чекав ремонту (у снігу), у нього почав гнити один поріг. Через це довелося переварювати пороги, міняти крила і перефарбовувати. Це “задоволення” обійшлося власнику в 15 000 грн. Але і це не всі проблеми.

Тепер ви знаєте, чому купувати 30-річний Mercedes - небезпечно: у нього одне слабке місце

Виявилися проблеми з дверима. Тоді чоловік не взявся їх ремонтувати, бо це коштувало дуже дорого. Звісно, можна було взяти їх із розборок, але їхнє подальше фарбування – не найбюджетніший захід. Окремо Руслан зазначає, що подібні моделі беруть не тільки через їхню надійність. Такі автомобілі ще й дуже комфортні. Чоловік їздив на Kia Ceed і заявляє, що в цьому плані його старий “німець” нічим не поступається. Крім того, його машина оснащена масою корисних “фішок”. Наприклад, у неї є обігрів і електричний привід зовнішніх дзеркал. А ще в кабіні дуже приємно перебувати. Салон німецької моделі доволі просторий. Крім того, автомобіль укомплектований оригінальною заводською магнітолою. Ще з особливостей “німця” зазначається, що він полюбляє швидку їзду, бо машина виявилася спритною. Руслан упевнений, що з часом попит на такі автомобілі буде тільки зростати.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: