Львівська громада придбала для ЗСУ техніки на 11,6 мільйона гривень

Підпишись на нас:

Львівська громада зібрала допомогу для ЗСУ на 11,6 мільйона гривень. За ці кошти на фронт було придбано та відправлено техніку та обладнання.

Львівська громада придбала для ЗСУ техніки на 11,6 мільйона гривень

Військові сформували список потреб та подали їх до мерії міста. Згідно чек-листу було придбано два колісні екскаватори-навантажувачі JCB 3CX eco. Про це прозвітував на своїй сторінці у Telegram-каналі мер Львова – Андрій Садовий.

Навантажувачі JCB 3CX eco не нові, але мають відмінний стан. Машини призначені для спорудження фортифікаційних об’єктів та будуть виконувати інші будівельні та господарські роботи.

Машина має фронтальний ківш, що може здійснювати різноманітні операції з сипучим, кусковим чи фасованим вантажем вагою 3349 кг.

Екскаваційна установка стане захисникам у пригоді при спорудженні інженерних споруд. Держак та стріла кормової навіски дозволяють копати вглиб майже на шість метрів без трьох сантиметрів.

Ескаватор-навантажувач JCB 3CX eco дозволяє за мінімум часу підготувати на позиціях оборони схованку для танка, розпланувати бліндаж та, використовуючи кранову можливість стріли, укладати перекриття з лісу-кругляка.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: