ЗСУ показали відео одного з найпотужніших штурмів Авдіївки за участю 500 окупантів і 50 одиниць бойової техніки

Підпишись на нас:

Бійці 110-ї Окремої мехбригади ім. Марка Безручка надали відеоматеріали, на яких зафіксовано один із наймасштабніших штурмів Авдіївки. Представлені в ролику події відбувалися наприкінці жовтня-2023.

Подробиці

На записі видно, як сили окупантів роблять безпрецедентні спроби прориву лінії оборони українських військ. Особливу увагу приділено епізоду кінця жовтня-2023 року за участю до п’ятисот чоловік піхоти і півсотні броньованих машин різних типів. Метою атаки агресорів був вихід до опорників ЗСУ на лінії Красногорівка – Степове. Посилання на відеоhttps://www.facebook.com/watch/?v=1033782374590950.

Військові особливо відзначили масштаб артпідготовки та маневрів колони нападників, яка після постановки димової завіси була розділена на чотири “струмки” для атаки з різних напрямків. Українські захисники протиставили цьому щільний вогонь артилерії.

Автори ролика відзначили героїзм бійців ЗСУ, завдяки якому окупанти зазнали суттєвих втрат. Цей епізод продемонстрував високий рівень підготовки та рішучості українських сил у протистоянні окупантам в умовах складних бойових дій.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: