Toyota RAV4 більше не найкращий кросовер за співвідношенням ціна/якість

Підпишись на нас:

Тривалий час компактний кросовер Toyota RAV4 був поза конкуренцією з погляду співвідношення ціна/якість, але у 2023 році він поступився своєму принциповому супернику, чим викликав обурення фанатів знаменитої своєю надійністю японської марки.

Подробиці

У новому дослідженні, проведеному виданням “iSeeCars”, у категорії компактних кросоверів за поєднанням вартості та терміну служби Toyota RAV4 опустилася на четверте місце (середня ціна і термін служби – 35 400 доларів і 178 320 миль/287 000 км відповідно).

При цьому найкращим у цьому списку став Honda CR-V. Згідно з підрахунками, в середньому такі кросовери коштують 35 490 доларів, а їхній максимальний термін служби досягає позначки в 219 509 миль (353 000 км).

Фанати "Тойоти" в шоці: RAV4 більше не найкращий кросовер за співвідношенням ціна/якість

Поступився RAV4 своєму принциповому конкуренту в особі CR-V і з точки зору загальної надійності.

Згідно з інформацією, розкритою аналітиками “J.D.Power”, оцінка безвідмовності “Тойоти” становить 76 балів зі 100, тоді як у випадку з “паркетником” Honda ця цифра дорівнює 80 балам (на 4 бали вище).

Фанати "Тойоти" в шоці: RAV4 більше не найкращий кросовер за співвідношенням ціна/якість

Свіжа статистика зазнала серйозної критики з боку шанувальників автомобілів Toyota, які активно обурюються з цього приводу в соцмережах.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: