Suzuki випустить нове покоління «зарядженого» Swift Sport

Підпишись на нас:

Компанія Suzuki вивела в продаж хетчбек Swift нового покоління ще наприкінці 2023 року, але зупинятися на ньому не планує. У найближчому майбутньому на свій дебют очікує оспортивлена модифікація цієї моделі, яка отримає до назви приставку Sport. Подробиці про неї напередодні розкрили журналісти одного з найавторитетніших японських ЗМІ.

Подробиці

За інформацією видання “BestCarWeb”, офіційна прем’єра нового покоління 5-дверки Swift Sport може відбутися вже цього літа, а продажі машини почнуться ближче до осені.

Автомобіль буде побудований на тій самій платформі, що і звичайний “Свіфт”, але отримає кілька змін у дизайні та технічному оснащенні. Хетчбеку дістанеться більш агресивний дизайн передньої і задньої частин кузова з власними бамперами, молдингами і спойлерами, а також збільшені в розмірах колісні диски.

Крім того, машина трохи додасть у розмірах. Її довжина становитиме 3,9-метра, ширина дорівнюватиме 1,7-метрам, а висота – 1,5-метрам. Відстань між осями розтягнеться до 2,4-метрів.

Suzuki Swift Sport - розкрито подробиці про нове покоління оспортивленого японського хетчбека

Привід, як і в простому Swift, виявиться переднім, але під капотом розташується рядний 1,4-літровий турбомотор DOHC BosterJet, доповнений 48-вольтовою м’яко-гібридною системою. Сумарна віддача такої зв’язки становитиме близько 150 кінських сил, а асистувати їй належить 6-швидкісній МКПП або 6-діапазонному “автомату”.

Орієнтовна ціна на Suzuki Swift Sport вже розкрита. Очікується, що в Японії за хетчбек проситимуть від 2 300 000 ієн або 420 000 грн за поточним курсом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: