Нова версія найменшого кросовера Hyundai помічена на дорогах

Підпишись на нас:

У 2021 році в модельній гамі Hyundai з’явився 3,6-метровий кросовер початкового рівня з ДВЗ, що став найменшим SUV компанії. Минуло кілька років і Casper (саме так називають цю машину) готується отримати нову версію, яка працюватиме виключно на електриці.

Подробиці

Hyundai Casper EV вже кілька разів потрапляв в об’єктиви фотошпигунів ще торік, але щоразу такий “паркетник” був одягнений у щільне чорне маскування.

Тоді як тепер, прототип, помічений на дорогах загального користування в Японії, прикритий звичайною тонкою плівкою, крізь яку можна виявити його характерні екстер’єрні особливості.

Так, наприклад, на електричні “Каспери” встановлена нова повністю світлодіодна оптика, що отримала малюнок у вигляді пікселів.

Нова версія найменшого кросовера Hyundai починає скидати камуфляж

А ще субкомпакту дістануться колісні диски власного дизайну, спеціальна пластина на місці, де у бензинового кросовера встановлена радіаторна решітка, а також лідар на верхній кромці лобового скла, який може відповідати за деякі функції автономного управління.

Очікується, що Casper EV додасть у розмірах колісної бази порівняно з аналогом, що працює на ДВЗ, завдяки чому в автомобіль можна буде інтегрувати тяговий акумулятор ємністю 35,2 кВт/год. Крім того, за рахунок цього збільшиться простір для ніг пасажирів заднього ряду.

Який електричний силовий агрегат приводитиме в рух новинку поки що невідомо, але, ймовірно, в якості нього може виступити двигун, запозичений у нещодавно оновленого кейкара Kia Ray потужністю 87 кінських сил.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: