Унікальний кросовер Hyundai змінить покоління – перші зображення

Підпишись на нас:

Лінійка кросоверів Hyundai поповнилася унікальним кросовером, який отримав ім’я Nexo, ще в 2018 році. Машина працювала на водневому паливі і, зрозуміло, не стала бестселером у SUV-лінійці марки. Але ця обставина ніяк не позначилася на її перспективах.

Подробиці

Згідно зі свіжою інформацією, корейці готують нове покоління Nexo. Який вигляд воно матиме показали на перших рендерах.

Друга генерація водневого кросовера Hyundai, який, до речі, нещодавно з’явився на українському ринку (його ввозять за паралельним імпортом), має дебютувати в середині-кінці 2025 року.

Поглянувши на зображення машини, підготовлені американськими автомобільними дизайнерами, можна помітити, що Nexo в новому поколінні повинен пережити істотну зовнішню модернізацію, ставши схожим на моделі Tucson і Ioniq 7.

Унікальний кросовер Hyundai змінить покоління - перші зображення

На рендерах “паркетник” може похвалитися наявністю спереду світлодіодної стрічки на всю ширину капота, що імітує рішення, реалізоване в новій Sonata і Staria, а також низько розташовані основні фари.

Машині дістанеться атлетичний профіль з “накачаними стегнами”, виточеною поверхнею з листового металу і плаваючою задньою стійкою з тонкими вентиляційними отворами для поліпшення аеродинаміки.

Унікальний кросовер Hyundai змінить покоління - перші зображення

Що стосується корми, то вона зміниться не так суттєво, як фронтальна частина автомобіля, але отримає горизонтальну світлодіодну смугу ліхтарів, незграбні елементи кузова і пластикове облицювання.

Технічні характеристики новинки поки що засекречені, але автомобіль продовжить використовувати водневі паливні комірки. Очікується, що вже наявну силову установку істотно поліпшать, що дасть змогу збільшити запас ходу кросовера до 800 кілометрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: