Hyundai оновить розкішний кросовер Genesis GV70: що відомо про новинку

Підпишись на нас:

Прем’єра кросовера люксового суббренду Hyundai, що отримав назву Genesis GV70, датована груднем 2020 року. Відтоді минуло вже понад три роки, а отже для моделі назріває перша планова “підтяжка обличчя”. Що відомо про проект оновленого Genesis GV70, розповіли журналісти корейського видання “The KCB”.

Подробиці

Кілька тижнів тому в Мережі з’явилися чергові шпигунські фотографії прототипів реформених GV70, які послужили основою для рендерних зображень новинки.

Судячи з них, з рестайлінгом “сімдесятка” обзаведеться новою графікою фар, що нагадує легкову модель G80, а також зможе похвалитися новим дизайном бамперів і легкосплавних колісних дисків.

Певні зміни відбудуться і в салоні кросовера, але якими вони будуть поки що сказати складно. З чуток, машині може дістатися сучасний 27-дюймовий OLED-дисплей, який з’явився у його старшого родича GV80 Coupe.

Hyundai оновить розкішний кросовер Genesis GV70 - що відомо про новинку

За інформацією інсайдерів, нинішня лінійка силових агрегатів Genesis GV70 збережеться і в модернізованій моделі, але зазнає тонкого доопрацювання, спрямованого на підвищення ефективності.

Ключові зміни можуть охопити появу у кросовера більш ємного акумулятора, який дасть змогу збільшити запас ходу під час їзди виключно на електротязі.

Крім того, не виключений варіант, за якого новий GV70 отримає м’яко-гібридну силову установку (MHEV), яка замінить дизельний силовий агрегат.

Hyundai оновить розкішний кросовер Genesis GV70 - що відомо про новинку

Офіційна прем’єра рестайлінгового Genesis GV70 запланована на це літо. У США та Європі машина з’явиться ближче до кінця 2024 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: