Перші зображення розкривають дизайн флагманського седану Kia K8

Підпишись на нас:

Прем’єра моделі Kia K8, що позиціонується як преміальний седан, відбулася в Південній Кореї у 2021 році. Машина змінила свого побратима, що продавався під індексом K7, а також Cadenza.

Подробиці

На сьогодні саме модель  K8 є найпрестижнішою в лінійці “Кіа”. Винятком є лише модель K9, побудована на зовсім іншій архітектурі. Який вигляд матиме оновлена версія Kia K8 напередодні показали південнокорейські дизайнери.

Рендери автомобіля були підготовлені після того, як у Мережу витекли чергові шпигунські знімки машини, що відкрили деякі нові подробиці про її екстер’єр.

Новий престижний седан Kia K8 - перші зображення

Так, наприклад, новій K8 дістануться елементи дизайну, запозичені в оновленого кросовера Sorento і прийдешнього седана K4. Машині дістанеться власна радіаторна решітка, інші фари, новий капот, а також модернізована корма.

Великих змін з точки зору гами силових агрегатів у рестайлінговому седані не очікується. Найімовірніше, інженери проведуть невелике тонке налаштування моторів, щоб зробити їх ефективнішими, а також додадуть гібридним варіантам більш ємні батареї, що збільшують запас ходу на електротязі.

Новий престижний седан Kia K8 - перші зображення

Який вигляд матиме салон автомобіля невідомо, але, найімовірніше, усередині застосують ту саму мультимедійну систему з вигнутим подвійним екраном, що і в Sorento, плюс встановлять рульове колесо, натхненне кросовером EV9.

Прем’єра оновленого седана Kia K8 запланована на це літо. У продаж у Європі та США автомобіль з’явиться ближче до кінця року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: