Автовласники дізнались про перший серйозний недолік Tesla Cybertruck: швидко іржавіють

Підпишись на нас:

Компанія Tesla лише через кілька тижнів після початку продажів нового пікапа Cybertruck випустила попередження для всіх його власників, в якому рекомендує мити кузов машини якомога частіше, щоб уникнути швидкої появи корозії.

Подробиці

Усе це викликало чимало негативної реакції та жартів в інтернеті в останні кілька днів. Йдеться про так званий посібник з експлуатації, в якому йдеться про таке:

“Щоб запобігти пошкодженню екстер’єру, негайно видаліть корозійні речовини (такі як жир, масло, пташиний послід, деревна смола, мертві комахи, дорожня сіль, промислові опади тощо). Не чекайте, поки машина вирушить на повноцінну мийку. За необхідності використовуйте денатурований спирт…”.

Інтернет шокований тим, як швидко іржавіють Tesla Cybertruck

У коментарях у соцмережах стали активно з’являтися повідомлення, в яких власників пікапів Cybertruck без сорому тролять. Ось тільки кілька з них:

“Це що виходить. Пікап за 90 тисяч доларів повністю згниє вже після першої Мічиганської зими?”, – пише користувач із ніком piray003.

“Удачі їм (Cybertruck) у штатах, які активно використовують сіль на дорогах взимку”, – свідчить не менш дотепний коментар від IronbloodPrime.

Інтернет шокований тим, як швидко іржавіють Tesla Cybertruck

Водночас деякі користувачі цілком резонно нагадали, що інструкція з експлуатації, в якій компанія просить постійно очищати кузов Cybertruck, не є доказом, що Tesla очікує його посиленого кородування.

Нагадаємо, нещодавно перший пікап Cybertruck потрапив в ДТП, можливо він і стане одним із перших, які потраплять в Україну.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: