7-місна версія кросовера Suzuki Grand Vitara з’явиться у 2025 році

Підпишись на нас:

Компанія Suzuki повернула назву для Grand Vitara влітку 2022 року, давши її конкуренту Hyundai Creta. Відтоді компактний кросовер продається на більшості азіатських ринків, де користується непоганим попитом. За новою інформацією, у відродженої Grand Vitara в майбутньому з’явиться більш містка версія. Подробиці про неї розкрили індійські ЗМІ.

Подрбиці

Видання “ICN” пише про те, що в Suzuki розпочали розробку нового, 7-місного варіанту “Гранд Вітари”, який має з’явитися на світ у 2025 році. Головними конкурентами для машини виступлять аналогічні за місткістю Hyundai Alcazar, Tata Safari і Mahindra XUV700.

7-місна версія кросовера Suzuki Grand Vitara з'явиться у 2025 році

Семимісний “паркетник” буде заснований на платформі Suzuki Global-C, яка лежить в основі як моделі Grand Vitara, так і Brezza. Машині мають дістатися бензинові та гібридні силові агрегати.

Водночас ті самі інсайдери стверджують, що крім 7-місної “Гранд Вітари” в лінійці Suzuki на ринках, що розвиваються, може з’явитися абсолютно новий позашляховик початкового рівня, який зараз проходить під кодовим найменуванням Y43 (на рендері вище).

Для машини вже зарезервовано 1,5-літровий бензиновий мотор K15C, що працює за технологією м’якого гібрида, а також МКПП і автоматична коробка передач. Дебют концептуальної версії такого автомобіля відбудеться також протягом 2025 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: