Новий Duster став «найкращою автомобільною новинкою» 2024 року

Підпишись на нас:

Офіційна прем’єра кросовера Dacia Duster 3 покоління відбулася ще в листопаді минулого року, але продажі машини на першому для неї ринку (в Європі) розпочнуться лише в лютому.

Подробиці

За кілька тижнів до запуску нової генерації популярного кросовера французьке видання “L’argus” визначило головні автоновинки 2024 року, де перше місце дісталося саме Duster.

Оголошення переможця 31-ї за рахунком премії Argus Trophies відбулося в Парижі. Нагороду вручили генеральному директору Dacia (входить до складу Renault) Дені Ле Воту.

Французи назвали Dacia Duster 3 покоління головною автоновинкою 2024 року

У конкурсі за найкращу автоновинку 2024 року могли брати участь виключно ті автомобілі, які були представлені у 2023 році, але надійшли або готуються надійти в продаж протягом 2024 року. Кожній з моделей було присуджено власний бал, заснований на голосуванні знаменитих французьких авто-журналістів.

Dacia Duster заробив сумарно 245 балів і з великим відривом випередив Renault Scenic (223 бали), який посів друге місце. Трійку замкнув Citroen e-C3 з результатом у 221 бал, а четвертим і п’ятим стали Alfa Romeo 33 Stradale і Suzuki Swift, які заробили 220 і 140 балів відповідно.

Французи назвали Dacia Duster 3 покоління головною автоновинкою 2024 року

На шостій позиції опинився Mini Hatch (129 балів), сьома сходинка дісталася Volkswagen Tiguan (116 балів), а восьма – BMW X2 (110 балів). Замкнули десятку Skoda Kodiaq і Porsche Panamera, які отримали від французького журі оцінки в 110 і 89 балів відповідно.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: